-IPTVKINGDOM-

Voorwaarden

Wij bieden alleen IPTV-abonnementen aan,
ipkingdom.me is niet verantwoordelijk voor de video-/audio-inhoud en garandeert of claimt geen rechten op de inhoud.
ipkingdom.nl is voor veel leveranciers slechts een reseller
Kanalen en VOD in alle pakketten kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden bijgewerkt, gewijzigd of verwijderd
De verantwoordelijkheid van ipkingdom.nl is beperkt tot activering van het abonnement gedurende de overeengekomen periode. Als bewijs wordt een screenshot met de vervaldatum naar het geregistreerde e-mailadres van de klant verzonden.
1 abonnement = 1 aansluiting, per abonnement kun je niet meer dan één toestel gebruiken
bij een poging om meer dan 1 apparaat tegelijkertijd te gebruiken, wordt uw abonnement definitief beëindigd.
Klant is verantwoordelijk voor het indienen van zijn apparaatinformatie, inclusief apparaattype, model, gebruikte app en zijn MAC, indien van toepassing.
Als we geen apparaatinformatie hebben ontvangen in de bestelnotities, sturen we het m3u-formaat en kunnen en kunnen we dit niet wijzigen.
Onze providers voeren van tijd tot tijd onderhoud uit aan hun servers. Dit kan op elk moment gebeuren en het tijdsbestek is niet geschat
bufferen, bevriezen en niet-werkende inhoud is normaal bij alle IPTV ter wereld, daarom kunt u deze problemen tegenkomen
Het is de verantwoordelijkheid van de klant om te leren kennen hoe IPTV werkt en welk type
dat IPTV-pakket kan worden vervangen door een ander pakket als het niet beschikbaar is.
IPTV-abonnementsgegevens worden doorgaans binnen 1 werkdag na ontvangst van de duidelijke betaling naar het geregistreerde e-mailadres van de klant verzonden.

Abonnementen
ipkingdom.nl garandeert dat alle tv-abonnementscodes die via onze website zijn gekocht, gedurende de overeengekomen periode worden geactiveerd, voor eventuele problemen die bij de servers komen, gestopte of niet werkende inhoud waarover wij geen controle hebben. Neem contact met ons op en wij zullen ons best doen om de problemen op te lossen.
ipkingdom.nl is niet verantwoordelijk voor abonnementen die zijn aangeschaft met het verkeerde type IPTV-ontvanger.

INHOUD EN ANDERE SERVICEPAKKETTEN
De levering van elk pakket kan variëren en we kunnen zonder voorafgaande kennisgeving een dienst toevoegen of verwijderen.

ipkingdom.nl is slechts een dienstverlener. Daarom kan een dienst worden gewijzigd (toegevoegd/verwijderd) volgens de wetten om slechts één dienstdrager uit te zenden, zodat de dienst van kanaal kan worden gewijzigd (toegevoegd/verwijderd) volgens de wetten van de omroep.

VERZEKERING
ipkingdom.nl biedt voor geen enkele dienst een verzekering aan.

BETALING
Uw betaling wordt afgehandeld door Paypal-betalingsgateways, wat een van de veiligste manieren is om online te betalen.
Om met uw creditcard of bankpas te kunnen betalen, moet uw kaart 3D-geauthenticeerd zijn om te worden goedgekeurd door onze betalingsgatewayverwerker
Als de transactie is mislukt, neemt u contact op met uw bank en vraagt ​​u hen de transactie te autoriseren en 3D-authenticatie in te schakelen
Voor vragen over facturering of ondersteuning kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen
WhatsApp: +1 (213) 432-0859 E-mail: Support@iptvkingdom.nl
Door de Dienst te openen of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan al deze voorwaarden. Als u met geen enkel onderdeel instemt, bent u niet bevoegd om toegang te krijgen tot enig onderdeel van onze Service.

Communicatie
Door een account aan te maken op onze Dienst, gaat u ermee akkoord u te abonneren op nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die we kunnen verzenden. U kunt zich echter afmelden voor het ontvangen van een of meer van deze berichten door de afmeldlink of instructies te volgen in een van de e-mails die we sturen.

Kopen
Als u een van onze producten of diensten wilt kopen, wordt u mogelijk gevraagd om specifieke informatie te verstrekken die relevant is voor uw bestelling, waaronder, maar niet beperkt tot, uw creditcardnummer, de vervaldatum van uw creditcard, uw factuuradres en verzendgegevens.

Jij vertegenwoordigt en waarborgt dat
(i) u heeft het wettelijke recht om een ​​creditcard of andere betaalmethode te gebruiken in verband met de aankoop en dat (
ii) de informatie die u ons verstrekt waar, correct en volledig is.
De Dienst kan gebruik maken van diensten van derden om de betaling en voltooiing van aankopen te vergemakkelijken. Door uw gegevens in te dienen, verleent u ons het recht om de gegevens aan deze derden te verstrekken in overeenstemming met ons privacybeleid.
Wij behouden ons het recht voor om uw bestelling op elk moment te weigeren of te annuleren om redenen, waaronder, maar niet beperkt tot, de beschikbaarheid van producten of diensten, fouten in de beschrijving of prijs van het product of de dienst, en fouten in uw bestelling of andere redenen.
Wij behouden ons het recht voor om uw bestelling te weigeren of te annuleren als er een vermoeden bestaat van fraude of een ongeoorloofde of illegale transactie.

BESCHIKBAARHEID, FOUTEN EN ONNAUWKEURIGHEDEN
Wij actualiseren voortdurend het aanbod van producten en diensten. We kunnen vertragingen ondervinden bij het bijwerken van informatie over een product/dienst en bij het adverteren op andere websites. Daarom kan een deel van de informatie over een product/dienst zich binnenin bevinden